Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı, EBA dijital platformu ve TRT EBA kanalları ile yürütülen uzaktan eğitim sürecinde internet ve cihaz ihtiyacı olan öğrencilere tablet bilgisayarlar, EBA Destek Noktaları ve EBA Mobil Destek araçları ile katkı sunmayı sürdürüyor. Sayıları 15 bine yaklaşan EBA Destek Noktaları'na UNICEF finansmanıyla eklenen 164 yeni merkezin ve 6 Mobil Destek Aracının tanıtımı, Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un katılımıyla gerçekleştirildi.

Mrt

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, uluslararası medya kuruluşları temsilcileriyle yaptığı toplantıda Bakanlık tarafından bağımsız bir araştırma kuruluşuna yaptırılan "EBA İzleme Değerlendirme Araştırması"nın sonuçlarını paylaştı. Selçuk, TRT EBA kanalları ve EBA dijital platformunun öğretmen, öğrenci ve velilerin beklenti ve taleplerini karşıladığı sonucuna ulaşıldığını belirtti. Bakan Selçuk, hazırlanan soru ve içeriklerinden faydalanan öğretmen ve öğrencilerin tamamına yakınının içerikleri faydalı bulduğunu ifade etti.

Mrt

Tüm Dünyada Kutlanan 14 Mart Dünya Pi Günü Kutlu Olsun.

Mrt

Dünya olarak zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını en içten dileklerimizle kutlarız. İyi ki varsınız.