Haz

22-24 Mayıs Müzeler Haftası olması sebebiyle okulumuz ve Kdz. Ereğli Müzesi işbirliği ile hazırlamış olduğumuz Resim Sergisi ve Müzik Dinletimizin açılışını yaptık. Sergimiz 22-25 Mayıs tarihleri arasında görülebilir.

Haz

9 Mayıs e-Twinning günü kutlandı.

Haz

Okulumuz siber saldırı (Güvenli İnternet) üzerine 9R-M, 10R-M sınıflarına öğretmenimiz Emine SARI tarafından seminer verildi.

Emeği geçenlere teşekkürler.

Haz

Okulumuz bu yıl  2  eTwinning projesine  katıldı.

1.Sanaldan Sanata Yolculuk

2.Hayatın Fiziğini Anlamak

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

Öğrencilerimizin projelerimizdeki  etkinlik ve çalışmaları

Ekm

İstiklâl mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Sınav Duyurusu

Ağu

30 Ağustos Zaferimizin 100. Yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadelemizin tüm kahramanlarını saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.

Ağu

Haz

Güzel Sanatlar Lisesi ile yeteneğini keşfet.

Haz

Yetenek Sınavı Kılavuzu Yayınlandı.

May

Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi" kapsamında ilçemizdeki On dört İlkokul ve Bir ortaokul ile birlikte 16-17-18 Mayıs 2022 tarihlerinde okulumuzda etkinlikler yapılmıştır.

Nis

Kütüphaneler haftası dolayısıyla il genelinde tüm okulların katılımı ile aynı saatte okuma etkinliği yapıldı.