TRT EBA TV LİSE HAFTALIK YAYIN AKIŞI

Haz

Okulumuz resim bölümü tarafından başlatılan "Sanatla buluşturuyoruz." projesi kapsamında resimleme çalışmaları devam ediyor.

Haz

Okulumuz resim bölümü tarafından başlatılan "Sanatla buluşturuyoruz." projesi kapsamında resimleme çalışmaları başladı.

May

Zonguldak Ereğli Erdemir Güzel Sanatlar Lisesi olarak sene sonu klasik müzik dinletisiyle sizlerle buluşmak istiyoruz.  Program 02.06.2021 tarihinde saat 14.00'da Erdemir Güzel Sanatlar Lisesi Youtube kanalında canlı olarak yayınlanacaktır. Hepinizi bekliyoruz.

May

Tarihin seyrini değiştiren, Hazreti Muhammed (s.a.v) tarafından fethi müjdelenen, medeniyetlere başkentlik yapmış İstanbul'un Fethi'nin 568. yılı kutlu olsun.

May

Zonguldak Ereğli Erdemir Güzel Sanatlar Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri tarafından Anadolu Otel bahçe duvarlarını resimlendirme çalışmaları bugünde devam etti. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Zonguldak Ereğli Erdemir Güzel Sanatlar Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri tarafından Anadolu Otel bahçe duvarlarını resimlendirme çalışması yapılmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

"29 MAYIS İSTANBUL'UN FETHİ" LİSELİLER ARASI ÇEVRİM İÇİ BİLGİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ AŞAĞIDADIR.

May

TRT EBA LİSE 24-30 MAYIS YAYIN AKIŞI.

May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ YOUTUBE KANALIMIZDA CANLI OLARAK KLASİK MÜZİK KONSERİ VERECEKLERDİR.

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN.

May

Ülkemiz genelinde Kovid-19 salgın tedbirleri çerçevesindeki kademeli normalleşme kapsamında 17 Mayıs Pazartesi gününden itibaren okul öncesi eğitim kurumları, özel gereksinimli öğrencilerimizin özel eğitim okul ve sınıfları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile 8 ve 12'nci sınıfların destekleme ve yetiştirme kursları/takviye kurslarında yüz yüze eğitime geçilecektir. Diğer kademelerdeki resmî ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında 1 Haziran Salı gününe kadar uzaktan eğitime devam edilecektir.

Resmî ve özel tüm okul öncesi eğitim kurumları, özel gereksinimli öğrencilerimizin özel eğitim okul ve sınıfları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile 8 ve 12. sınıf öğrencilerinin destekleme ve yetiştirme kursları/takviye kurslarında 17 Mayıs Pazartesi gününden itibaren "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Kontrol Kılavuzu"ndaki koşullara uyulması şartıyla yüz yüze eğitime başlanabilecektir. Bu kapsamdaki öğrenci, öğretmen ve eğitim çalışanlarımızın salgın kısıtlamalarından etkilenmemesi için gerekli kolaylık, Valiliklerimiz tarafından sağlanacaktır.

1 Haziran Salı gününden itibaren yüz yüze eğitimin devamıyla ilgili karar, bu tarih öncesinde yapılacak durum değerlendirmesinin ardından kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur

May

Ramazan bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar sağlık dolu nice hayırlı bayramlar dileriz.

May

Ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan covid-19 sürecinde canı pahasına görevlerine devam eden hemşilerimizin Dünya Hemşireler Gününü Kutlarız. Gösterdikleri özveri için teşekkür ederiz.

May

Bakanlığımızca resmî ve özel ortaöğretim kurumlarındaki sınav uygulamalarının salgın tedbirleri doğrultusunda yeniden düzenlenmesi kararlaştırılmış ve bu kapsamda 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının birinci ve ikinci dönemine ilişkin sınavların 12. sınıflarda tamamlanmış; hazırlık, 9, 10 ve 11. sınıfların önemli bir kısmında ise sınavların yapılmış olması hususları göz önünde bulundurularak ölçme ve değerlendirme uygulama ve süreçleri yeniden düzenlenmiştir.

May

Başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyoruz. Rabbim size sağlık, sıhhat uzun ömürler versin. Anneler Gününüz kutlu olsun!