Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın. - Mehmet Akif Ersoy

Mrt

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı Güzel Sanatlar Liseleri öğrencileri önderliğinde gerçekleşecek sanatsal etkinliklerle "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamında bulunan okullardaki öğrencilerimizin kişisel gelişimlerini ve sosyal etkileşimlerinin sağlanması amaçlanmıştır.

"Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamında bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin sanata eğilimli öğrencileri, Güzel Sanatlar Liselerinin resim/müzik bölümünde öğrenim gören gönüllü öğrenciler ile bu okullardaki öğretmenleri kapsamaktadır.

Etkinlik kapsamında oluşturulacak İl MEM Seçici Kurulları tarafından seçilen eser sahibi öğrencilere verilecek ödüller;

Resim alanı il birincilerine                   : Diz üstü bilgisayar (Laptop)

Müzik ses icrası alanı il birincilerine   :  Dizüstü bilgisayar (Laptop) verilecektir.

Ayrıca etkinliklere çevrim içi çalışmalarda rehberlik etmiş ve onların ürün veya eser ortaya çıkartmalarını sağlamış Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ile her iki alanda illerinde ilk üç dereceye giren eserlerin sahibi olan öğrencilere Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından "Katılım ve Teşekkür Belgesi" düzenlenecektir.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anla Günü Okulumuzda Yapılan Program İle Kutlandı.

Bütün Şehitlerimizi Saygı ve Rahmetle Anıyoruz.

Çanakkale Geçilmez.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) "Öğretmenler Çocuklar için Söylüyor" projesi kapsamında 81 ilden müzik öğretmenleri öğrencileri için sevilen türküleri yeniden yorumlayıp seslendirdi. Proje dahilinde Okulumuz öğretmenlerinin de bulunduğu İlimiz öğretmenlerinin seslendirdiği türkü İnsanoğlu ( Öğretmenler Çocuklar İçin Söylüyor )

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları Kapsamında İlimize gelen Bakan Ziya SELÇUK'a Bülent Ecevit Üniversitesinde Öğretmen ve Öğrencilerimizden oluşan bir ekip Ziya Öğretmenin sevdiği halk müziği eserlerini seslendirdiler. Ziya Öğretmen eserleri keyifle dinletikten sonra öğretmen ve öğrencilerimizi ayakta alkışladı.

Emeği geçen öğrencilerimiz Enes Faruk TUTCU, Semih ERCAN ve Aslı KAMERAY'a, öğretmenlerimiz Özkan ZEKİ ve Yakup ERDOĞDU'ya teşekkür ederiz.

Mrt

Bakan Ziya SELÇUK ilçemize BİLSEM açılışı için geldi. Açılış gerçekleştikten sonra binada ve sınıflarda inceleme yapan Ziya Öğretmeni müzik dinletisiyle Flütte Nil BABAYİĞİT, Gitarda Duygu ÇAKAR ve Kemanda Umut ÖZTÜRK olmak üzere 3 öğrenciden oluşan Erdemir Güzel Sanatlar Lisesi ve Bilsem Öğrencileri karşıladı. Ziya Öğretmen öğrencilerin dinletisini keyifle dinledi.

Öğrencilerimize ve öğrencilerimizin hazırlanmasına yardımcı olan Arzu HEPŞEN öğretmenimize teşekkür ederiz.

"Kahraman ırkıma bir gül,

Ne bu şiddet, bu celal!"

12 Mart 1921. TÜRK İstiklal Marşımızın kabulünün 100. yılında, başta Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Milli Mücadelenin aziz kahramanlarına saygıyla...

Mrt

"ZİYA ÖĞRETMEN İLE EĞİTİM BULUŞMALARI" KAPSAMINDA SAYIN BAKANIMIZ ZİYA SELÇUK 12 MART CUMA GÜNÜ İLİMİZE KONUK OLUYOR.

Mrt

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, katıldığı canlı yayın programında eğitim gündemine ilişkin merak edilen soruları yanıtlayarak değerlendirmelerde bulundu.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Tüm Kadınların Dünya Kadınlar Gününü Kutluyoruz.

Şbt

Bakanlığımızın iyileştirme amaçlı etkileşimli tahtalar için göndermiş olduğu yeni ssd hard diskler etkileşimli tahtalara takıldı. Yeni ssd hard diskler ile birlikte bakanlığımızında üzerinde hassasiyet gösterdiği açık kaynak kodlu yerli ve milli işletim sistemimiz pardus'a geçiş yaptık. Periyodik bakımları da yapılan etkileşimli tahtalarımız eğitim öğretim için hazır hale getirildi.