ZONGULDAK / EREĞLİ - Zonguldak Ereğli Erdemir Güzel Sanatlar Lisesi

Mrt

Türk ve Farklı Ülkelerin Kültür, Sanat, Müzik Kaynaşması eTwinning projemizin Afiş ve logosunu seçtik.

Okulumuzun eTwinning Projeleri onaylanmış ve çalışmalarına başlanmıştır.

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM SORUMLULUK SINAVLARI TAKVİMİ

BAKAN ÖZER'DEN TÜM ÖĞRETMENLERE BAŞARI BELGESİ

Ock

EN UCUZ ENERJİ, TASARRUF EDİLEN ENERJİDİR...

Ock

İSTİKLAL MARŞI'NIN KABUL EDİLDİĞİ GÜNÜ VE MEHMET ÂKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM OKULLARI ARASI "ŞİİR YARIŞMASI"

Ock

Ahi Evran Yılı ile alakalı okulumuzda yapılan resim çalışmalarına ulaşılmasını kolaylaştırmak, sergimizi her an açık tutmak ve daha geniş alanlarda gösterebilmek adına sergimizi sanal ortamda oluşturduk.

Sergimizi gezmek için aşağıdaki linke tıklayabilir. Sergimizi ister kendiniz gezebilir isterseniz kılavuz çizgiler ile otomatik gezebilirsiniz.

Eyl

Diğer Okullardan ( Hazırlık, 9 ve 10 Sınıf Seviyelerinden)Okulumuza Geçiş Sınavı Takvimi Belli Oldu.

Ağu

30 Ağustos Zaferi milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde bağımsızlık meşalesinin ebediyen yanacağı bir zaferdir. Bu güzel Zafer Bayramınız kutlu olsun.

Ağu

Tem

Tankların karşısında, silahların önünde bir millet kıyam durdu. Vatanımızın bütünlüğü için canlarını ortaya koyan hain fetö girişimine karşı ülkesini savunan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun.

Haz

2020-2021 eğitim öğretim yılı boyunca yapılan çalışmalardan oluşan sergimiz için emeği geçen tüm resim bölümü öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Haz